STUDIEKEUZEREIS

Ontdek jouw horizon! Ga samen met een groep leeftijdsgenoten een week naar Spanje. Daar vind je zon en doen we avontuurlijke activiteiten. Met onze unieke methode ontdek jij wat je kan en wilt, zodat jij thuiskomt met een Studiekeuze Top 3!

 

 

verblijf

 Samen met leeftijdsgenoten verblijf je 6-8 dagen in een toffe groepsaccommodatie in het zonnige Spanje.

AVONTUURLIJK

We doen uitdagende activiteiten in een natuurlijke omgeving. En natuurlijk  bezoeken we ook een geweldige Spaanse stad.

zelfkennis

Leer over jezelf.
Ontdek wat jij wilt en kan.
Zodat jij vol vertrouwen thuiskomt
met jouw studiekeuze top 3!

Wat is een Studiekeuzereis?

Kort gezegd is een studiekeuzereis een actieve groepsvakantie van ruim een week waarbij het vinden van een passende Studiekeuze Top 3 het belangrijkste doel is.

VOOR WIE IS STUDIEKEUZEREIS GESCHIKT?

Voor iedere scholier of student die twijfelt over zijn of haar studiekeuze. De leeftijden variëren tussen de 16 en 22 jaar.

Of je nu wilt doorstromen naar het MBO, HBO of universiteit, met de studiekeuzereis helpen we je op de juiste weg.

Waar gaan we heen?

Studiekeuzereis wil dat elke reis niet alleen uitdagend is, maar ook leuk. Spanje is een perfecte locatie daarvoor. Daar verblijf je in een groepsaccommodatie in een avontuurlijke omgeving.

De reis is geheel verzorgd en je gaat ook nog een dag naar een leuke Spaanse stad zoals Barcelona, Malaga, Granada of Valencia.

Wanneer is er een studiekeuzereis?

Onze reizen worden het gehele jaar door aangeboden. We proberen ze te plannen tijdens reguliere schoolvakanties.

Bekijk onze reizen en de beschikbare data hieronder bij agenda.

 

Hoe WERKT EEN studiekeuzereis?

Een Studiekeuzereis is zo doeltreffend omdat het opgebouwd is uit verschillende belangrijke elementen. Hierbij zijn we ook echt onderscheidend dan andere aanbieders in studiekeuze begeleiding. Lees hieronder meer over onze unieke aanbod en aanpak. 

 

it’s all in the mix

 

WEG VAN THUIS

Je wordt uit je vertrouwde omgeving gehaald. Doordat je letterlijk ergens anders bent zul je jezelf moeten heroriënteren. Dit is precies de houding die we aanmoedigen.

SAMEN

Je bent met lotgenoten. Andere leerlingen doorlopen samen met jou hetzelfde programma. Je bent dus niet alleen. Dit houdt in dat je ook van anderen leert.

Je leert beter te reflecteren en je krijgt feedback van je groepsgenoten. Hierdoor kun je veel sneller tot bepaalde inzichten komen. Bovendien is samen ook veel leuker!

STUDIEKEUZE COACHING

De reis wordt begeleid door ervaren en kundige begeleiders. Ze ondersteunen je in het ontwikkelen van je zelfkennis. Er zijn veel persoonlijke reflectiemomenten ingebouwd. In coachingsessies wordt je begeleid in het zoeken én vinden van jouw droomstudie!

scholieren studiekeuzereis
studentenreis studiekeuzereis raften lol

OUTDOOR & ONTWIKKELING

De reis bevat een belangrijk onderdeel dat bestaat uit outdoor adventure education. Hierbij ben je actief bezig met uitdagende opdrachten in de natuur. Deze adventure activiteiten helpen je in je persoonlijke ontwikkeling. Ook leer je heel veel van de groep.

Deze activiteiten zijn voor iedereen te doen. Je hoeft dus geen sportief type te zijn. Wil je meer weten over outdoor adventure education, dan kun je hier meer lezen.

FEEL IT

In studiekeuzebegeleiding ligt er vaak veel focus op praten en onderzoek doen. Het is erg theoretisch van aanpak.

Door er vakantie, groepsdynamiek en fysieke uitdagingen aan toe te voegen ontstaat er een krachtige mix die ervoor zorgt dat je jouw bevindingen niet alleen zelf bedenkt… maar ook echt voelt!

 

 

reis agenda

 

 

Vertrekdatum Aantal dagen Locatie Doelgroep Prijs Beschikbaarheid

Helaas is het door Covid-19 niet haalbaar om in groepen studiekeuzereizen aan te bieden naar het buitenland 

We nemen geen risico’s en houden ons aan het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken en de richtlijnen van het RIVM

We verwachten vanaf zomer 2022 weer met volle enthousiasme voor jullie klaar te staan 

·         Wil je graag met ons mee?  gebruik het contactformulier om jezelf aan te melden. Wij nemen contact met je op om je inschrijving volledig te maken.

·         Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste vertrekdata in jouw mailbox

 

Waar wacht je nog op?